Innovatieve centrale afzuigingstechniek

Zoekt u individuele, op maat gemaakte oplossingen voor uw afzuigingssysteem? Dan biedt ERBO filtersysteme een uitkomst. De centrale afzuigsystemen zijn geschikt voor: boor- en freesmachines, snijmachines, kantenaanlijmmachines, platenopdeelzagen, laser-boormachines en laser-bewerkingsmachines geschikt voor de kunststof- en aluminium verwekende industrie.

Ervaren engineers en probleemoplossend vermogen

De ervaren projectengineers van ERBO weten de oplossing te vinden voor problemen die u ervaart met u afzuigingsysteem. ERBO zorgt er voor dat processen gemakkelijker en efficiënter worden uitgevoerd binnen uw bedrijf. De engineers ontwerpen, ontwikkelen en bouwen in samenspraak met hun klanten een op maat gemaakte oplossing binnen de CAD-werkplek (2D en 3D). ERBO neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het projectmanagement op zich en plant de ontwikkeling tot in de kleinste details. Zo kunnen de systemen perfecte geplaatst en geïnstalleerd worden– zelfs in moeilijke ruimtes.

ERBO biedt ook een serie beproefde, standaard producten – zoals een gecentraliseerd afzuigingssysteem voor zagen.
Heeft u vragen?

Neem rechtstreeks contact op met Jeffrey Bourne (06 5312 2431/ jeffrey.bourne@karat.nl) of met Axel V de Graaf (06 5348 7101/ avdegraaf@karat.nl).